Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Il Forno

1,0
1 betyg
Redigera Il Forno

I de mysiga sekelskifteskvarteren vid Övre slottsgatan ligger en av Uppsalas främsta italienska restauranger. Il forno erbjuder en svårslagen meny med klassiska italienska rätter med fokus på det toskanska köket, men kockarna gör regelbunden små kulinariska utflykter även till resten av italien.

Utöver självklara rätter som risotto, vedugnsgräddad pizza och färsk pasta hittar du även några typiskt italienska antipastitallrikar och riktigt läckra desserter där en äkta tiramisu toppar listan. Il fornos vinsortiment är ett av stans bästa inom sin nisch, de italienska stoltheterna Amarone, Barolo, Brunello, Ripasso och Chianti finns alltid på lager för att matcha din måltid perfekt.

Användarbilder på Il Forno Visa alla

  • Lägg till bild

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
11 jul 2019

Extremt otrevligt bemötande. Vi beställde en öl, ett glas vin och två pizzor. Efter 55 minuter undrade vi om maten. Den hade de tappat bort. Vi beställde mer vin. Vi erbjöds ingen kompensation. Ett glas gratis? En efterrätt? Ingenting. När vi skulle betala på... Visa hela »

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.