Mikaku Sushi Dragarbrunnsgatan

inga betyg
$
Restaurang
Hemsida
Mikaku Sushi Dragarbrunnsgatan
inga betyg
Hemsida

Den som tröttnat på tråkig snabbmatssushi kommer antagligen att älska Mikaku, ett genuint sushiställe där sushikockarna själva tar emot din beställning över disk och gärna konverserar lite med charmig japansk brytning medan din rätt tillreds. Inredningen är dov med mörka tapeter och kuriösa inredningsdetaljer som balanserar precis på rätt sida om gränsen till vad som blir för mycket kitsch. Sushin är alltid fräsch och inte för wasabistark i grunden, smakerna hos de variationsrikt serverade fisksorterna får verkligen utrymme att stå på egna ben. Personalen tittar inte snett om du använder pinnarna, men uppmuntrar till att äta på japanskt vis med händerna, gärna med ett glas sake eller en japansk öl till.

Avhämtningen är snabb och kockarna justerar gärna uppsättningen sushibitar efter dina önskemål, från redsnapper och ål till pilgrimsmussla och rom, här hittar man antagligen de flesta av sina favoritsushivarianter. Numera behöver man inte bege sig bort till restaurangen vid Vaksala torg heller, Mikakurestaurangen på Dragarbrunnsgatan är svårslaget centralt belägen.

Föreslå ändringar

Användarbilder från Mikaku Sushi Dragarbrunnsgatan Användarbilder

Recensioner av Mikaku Sushi Dragarbrunnsgatan

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
Bli den första att recensera Mikaku Sushi Dragarbrunnsgatan!