Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Stationen

3,3 • 6 recensioner
Stationen

I Uppsalas gamla stationsbyggnad, ritad av Adolf Wilhelm Edelsvärd 1866, ryms idag Svenssonsimperiets storsatsning Stationen. Med tre olika serveringar inspirerade av 1800-talets Europas verkliga metropoler kan du här ta en espresso i det italienska caféet, sänka en gindrink i den Londoninspirerade baren eller spendera en helkväll i det parisiska brasseriet.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
10 apr 2019

Stor restaurang och uteservering precis vid Centralstationen. God mat och dryck. Rekommenderas.

22 aug 2018

Älskar det här stället! Fantastiska lokaler! Bra viner, god champagne, jättebra räksmörgåsar. Det är lika härligt att sitta både inne och ute! Funkar lika bra för lunch som för middag! Jättemysigt!

Listad i: Bäst i Uppsala
19 feb 2018

Jag älskar att lyxa till det på helgdagarna och det här var ett perfekt ställe för just det. Vi var 4personer som beställt afternoon tea. Det är så uppskattat att slippa lämna bordet för att plocka från en buffé, hela upplevelsen fö... Visa hela »

28 feb 2019

Besökte Stationen precis innan jag och ett par kollegor skulle iväg på kryssning. Det blev ett snabbt besök men det lämnade ett förvånansvärt starkt intryck.

Maten var bra, under lunch fanns det två alternativ (vegetariskt och icke-vego). Jag... Visa hela »

3 mar 2019

Personalen glömde bort vår beställning så vi fic0. När maten väl kom så var min mat dessutom ljummen och smaklös. Den mysiga miljön bär inte upp ett sånt misslyckande från personalen.

17 maj 2016

Otroligt fin inredning i det "parisiska brasseriet" och extra kul när man får sitta ute på "perrongen" där tankarna förs till en lyxig restaurangvagn från förr. Bra meny och bra mat som är snyggt upplagd. Dock tycker jag att man kan fö... Visa hela »