Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Thai Village

1,3
4 betyg
Redigera Thai Village
Thai Village

Utan att vara lika specifikt thailändsk som många andra thairestauranger serverar Thai Village god asiatisk mat anpassad för svenska magar. Lunchbuffén är mycket populär och prisvärd och personalen fyller kontinuerligt på med nya rätter så att det alltid känns fräscht och nylagat. Läget intill biografen Royal gör att många börjar eller avslutar biokvällen här.

Användarbilder på Thai Village Visa alla

  • Lägg till bild

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
13 aug 2021

Vi tycker att det är en trevlig restaurang att äta på o vissa av maten är goda.
Men tyvärr är vissa mat är kalla o lummiga

27 okt 2018

Sämta restaurangen! Idag bråkade chefen med några kunder haha han verkar vara psykopat 😅😅 tyvärr har de verkligen så respektlösa personal och framför allt en psykopat chef 😅😅😂

27 sep 2019

Råkycklingen gjorde att vi var magsjuka hela familjen i en vecka. Otrevlig kassa personal, man får vänta över 10 minuter på 2 sorters sushi. HEMSKT!

10 aug 2019

Vi blev lurade! När vi skulle betala i kassan la de på 30kr extra per person för dricka som servitrisen sagt skulle ingå i buffépriset! Även EXTREMT dåligt bemötande då mannen i kassan påstod att vi var dem som försökte luras. Gå... Visa hela »

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.