Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Sparadiset Krusenberg Herrgård

0,0 • 0 recensioner
Sparadiset Krusenberg Herrgård

På Krusenberg Herrgård vid Mälarens strand utanför Uppsala kan man få spabehandlingar i rofylld miljö. Spaavdelningen drivs av Sparadiset, som bland annat erbjuder massage, ansiktsbehandlingar och kroppsbehandlingar samt ekologiska produkter.

Sparadisets tropiska teman (som präglar deras övriga Stockholmsanläggningar) har på Krusenberg Herrgård ersatts av historisk, lantlig miljö vid Mälaren. Även om man inte övernattar på själva hotellet kan man koppla av med olika behandlingar såsom djupgående massage, ekologiska ansiktsbehandlingar och mängder av duobehandlingar. Vill man unna sig något lyxigt finns lyxbehandlingar som aromafotbad med helkroppsmassage och ansiktsbehandling, och för den som vill vårda fötterna erbjuds olika fotbehandlingar. Till försäljning finns även produkter för hud, hår och kroppsvård, bland annat många ekologiska.

Vill man så kan man kombinera spabesöket med ett besök på herrgårdens prisbelönta restaurang, eller tillbringa en hel weekend på hotellet. I området finns även olika aktiviteter såsom golf, båtturer, tennis och vinprovningar. Sparadiset finns även på Krusenbergs Herrgårds systerhotell Fågelbrohus.

Se även FågelbroHus Spa av Sparadiset, Sparadiset Östermalm, Sparadiset Västermalm, Sparadiset Södermalm

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
Bli den första att recensera Sparadiset Krusenberg Herrgård!