Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Favoriter

28 ställen · 53 följare

Mina absoluta favoritställen i Stockholm. I någorlunda rankad ordning.

Adam L.
Restaurang AG
Betyg: 5

Håller allt som oftast AG som min absoluta favoritkrog i Stockholm. Ibland seglar någon tillfällig stjärna upp i täten (mit... Visa hela »

Adam L.
Betyg: 5

Jag blir stolt över att vi har ställen som Miss Voon i Stockholm. Det är bra på alla sätt. Funkar att köra på dej... Visa hela »

Adam L.
Betyg: 5

Andra besöket, ny recension. Var lite besviken vid första besöket som sagt, då jag tycker maten inte riktigt levde upp till hypen... Visa hela »

Adam L.
Betyg: 5

Okej, nu ger jag mig. Flippin är bäst. Började med besvikelse, både burgarna och väntetiden. Nu, många burgare senare,... Visa hela »

Adam L.
Betyg: 5

Att man kan hålla den kvalité som Nybrogatan 38 gör samtidigt som man har den prisbilden är otroligt. Här finns inte en hu... Visa hela »

Adam L.
Betyg: 5

Har varit på Griffins ett par gånger nu och det är för tillfället min absoluta favoritkrog. Har länge hållt AG o... Visa hela »

Adam L.
Vassa Eggen Steakhouse
Betyg: 5

Vassa Eggen har ända sedan första besöket för ett par år sen varit en av mina topp 3 favoriter i Stockholm. Ett ballt stä... Visa hela »

Adam L.
Betyg: 5

Wow! Smaks koncept är väldigt originellt, maten är spännande och inredningen bland det snyggaste till och med F12-gruppen har gjor... Visa hela »

Adam L.
Barbro
Betyg: 4

Efter att ha varit på Barbro helt spontant var jag tvungen att gå tillbaka bara några dagar senare för att jag tyckte det var s... Visa hela »

Adam L.
Betyg: 5

Först och främst Itamae Izakaya som helhet. Ett litet hål i väggen, inte mer än några kvadrat. Högt i tak, nå... Visa hela »

Adam L.
Himlen
Betyg: 5

Himlen är ett av mina favoritställen i stan, både cocktailbaren (som också är en restaurang) och matsalen. Jag vet inte rik... Visa hela »

Adam L.
Betyg: 4

Un Poco är en av mina favoriter när det kommer till italienska restauranger. Jag har haft många middagar här som fått mig a... Visa hela »

Adam L.
Mister French
Betyg: 5

Ett av stans ballaste ställen. Bra mat, grymma drinkar, oslagbar uteservering och riktigt coolt ställe med det öppna köket och coc... Visa hela »

Adam L.
Brasseriet
Betyg: 5

Satt i ett av "båsen" i matsalen. Helt fantastisk lokal, bland det ballaste man kan hitta. På menyn väljer man mellan ett r... Visa hela »

Adam L.
Betyg: 4

Pastis är en favorit som jag ofta återkommer till för mysiga middagar. Förmodligen den minsta restaurang jag varit på i Sto... Visa hela »

Adam L.
Betyg: 5

Oaxen är en helt fantastisk restaurang ute på Djurgården. Har ätit lunch och brunch här ett par gånger, ännu int... Visa hela »

Adam L.
Urban Deli Nytorget
Betyg: 5

Som delikatessbutik och mataffär får Urban Deli en solklar 5:a av mig. Här finns alla godsaker man kan tänka sig, från bä... Visa hela »

Adam L.
Phil's Burger Gärdet
Betyg: 5

Eftersom jag själv bor på Gärdet, stans sämsta stadsdel innanför tullarna när det kommer till restaurangutbud, så... Visa hela »

Adam L.
Adam/Albin
Betyg: 5

Äntligen har A&A öppet som en vanlig restaurang varje kväll. Renoveringen de har gjort senaste månaderna har verkligen gett r... Visa hela »

Adam L.
Café Foam
Betyg: 5

Uppdatering: Har varit här två gånger senaste veckorna och testat den asiatiska salladen och ceasarsalladen. Helt sjukt goda och dä... Visa hela »

Adam L.
Betyg: 4

Otroligt trevligt och prisvärt ställe! Originell miljö och väldigt osvenskt överlag. Väldigt litet, tIght mellan borden... Visa hela »

Adam L.
Betyg: 5

Länge velat gå till Yolo så när vi väl satt där i den fantastiskt fina, mysiga matsalen och tänkte att vi fö... Visa hela »

Adam L.
Österlånggatan 17
Betyg: 5

Har nu ätit på Österlånggatan 3 ggr. Helglunch en gång och middag två ggr. Det är världsklass. Att kunna e... Visa hela »

Adam L.
Farang
Betyg: 5

Nu har jag äntligen ätit middag på Farang! Kan inte säga annat än succé. Delade på 4 olika rätter (varav e... Visa hela »

Adam L.
Betyg: 5

Efter en mindre besvikelse på Pubologi för någon vecka sen var jag i helgen tillbaka på The Burgundy, som är en liten bar... Visa hela »

Adam L.
Betyg: 5

Efter besöket på Punk Royale för några veckor sen var jag så klart tvungen att testa bakfickan (som förvisso är... Visa hela »

Adam L.
Jim & Jacob
Betyg: 4

Mycket trevligt och mysigt litet hål i väggen. Fantastiskt bemötande. Matmässigt är det höga ambitioner och ganska avan... Visa hela »

Adam L.
Betyg: 5

Många positiva intryck från Punk Royale igår. Enstaka negativa. Får se om jag kommer ihåg allt kul som hände under... Visa hela »