Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Helglunchfavoriter

9 ställen · 51 följare

När jag inte äter hamburgare eller pizza på helgerna ;)

Adam L.
Jim & Jacob

Jim & Jacob

Betyg: 4

Mycket trevligt och mysigt litet hål i väggen. Fantastiskt bemötande. Matmässigt är det höga ambitioner och ganska avan... Visa hela »

Adam L.

Oaxen Slip

Betyg: 5

Oaxen är en helt fantastisk restaurang ute på Djurgården. Har ätit lunch och brunch här ett par gånger, ännu int... Visa hela »

Adam L.

Nybrogatan 38

Betyg: 5

Att man kan hålla den kvalité som Nybrogatan 38 gör samtidigt som man har den prisbilden är otroligt. Här finns inte en hu... Visa hela »

Adam L.

Berns Asiatiska

Betyg: 4

Igår åt jag middag här för första gången. Atmosfären är outstanding, likaså personalen gjorde en flä... Visa hela »

Adam L.
Milles

Milles

Betyg: 4

Gick till Milles för en söndagslunch för första gången för några veckor sedan. Det var så bra att jag var t... Visa hela »

Adam L.

Tokyo Diner

Betyg: 4

Var på Tokyo Diner idag för tredje gången idag och det blev en riktig fullträff. Tacosarna med som serverades med chilimajo var... Visa hela »

Adam L.

Love Food Café

Betyg: 3

Skulle gå till Falafelbaren, men det var stängt så vi trillade in på Love Food Café som serverar mackor (samt en del gre... Visa hela »

Adam L.
Österlånggatan 17

Österlånggatan 17

Betyg: 5

Har nu ätit på Österlånggatan 3 ggr. Helglunch en gång och middag två ggr. Det är världsklass. Att kunna e... Visa hela »

Adam L.
Boqueria

Boqueria

Betyg: 4

Av någon anledning har jag inte lyckats äta på Boquerian förrän nu. Tog fyra olika rätter, men om man är hungrig/... Visa hela »