Peters recensioner
En sushi som håller hög nivå med genomtänkt presentation. Marginellt dyrare men också finare. Även lokalen är mycket annorlunda och det känns inte som man är i Stockholm. Snarare New York eller Tokyo. Hit går man för smakfullt presenterade r...
Vilket place! Bara 10 min bort från city ligger bockholmens restaurang med deras charmiga bakficka Kärleksbaren (vilket denna recension avser). Detta är ett lite enklare koncept med papptallrikar och mer avslappnad atmosfär men ändå hög nivå på drinka...
För dryga 100 kr får man en burgare som är klart över medel. Det finns en hel del konkurrens på Kungsholmen (Prime, Gnarleys, Phils, etc), men dessa ligger högre i pris. På sommaren har de en mysig uteservering som ligger lite avskild. Deras halloumi fries ä...
Har testar de flesta indiska restauranger runt Fridhemsplan och Ban Yan är bäst. De har satsat lite extra på allt från inredning till maten. Mango lassi och pappadam ingår i lunchen istället för lingondricka. Maten är också lite annorlunda än tra...
Ett välkommet inslag med en italienare på Rörstrandsgatan med klassisk meny. Provade deras Oxfilépasta och den var bra men inte fantastisk. Men maten håller tillräckligt hög nivå för att nöja ett sällskap. Servicen är bra men upplevde...
Med +100 besök kommer här en recension av detta omtyckta ställe. Allt bakas av eldsjälarna Per och Maria och nivån är hög. Oavsett vad du äter kommer du bli nöjd, särkilt av deras kakor, bröd, frallor. Lokalen är lite mörk men mysig.
En autentisk indisk restaurang dvs inte din vanliga Tikka Masala utan här serveras bland annat Masala dosa eller makrill i gryta som syns på fotona. Nivån känns hög (ätit här ett par gånger). Inredning är enkel och lämpar sig bäst för l...
Jag har ätit här i 10 års tid och från att ha varit en klar 5:a har restaurangen blivit omsprungna av bättre krogar. Det svagaste kortet är servicen där vissa är fantastiska och andra nästan usla. Maten är bra och lokalen trevlig men stimmig på...
Jag tycker UD lämpar sig bäst för aw, särskilt på sommaren med den fantastiska takterrassen. Har ätit här flera gånger och tycker inte maten håller tillräckligt hög nivå. Så är man ute efter en matupplevelse bör man leta...
En otrolig passionerad ägare (Artur) som rabblar korv och tillbehör lika elegant och rappt som Ranelid. Korvarna är från egen tillverkning och håller mycket hög klass. Välj briochebrödet framför baguetten som är alldeles för stor.