Sommaren firas in med blockparty på Malmskillnadsgatan

Nu har Malmskillnadsgatan äntligen öppnat upp som gågata inför sommaren 2024, något som firas med ett blockparty den 18 maj. Bland annat blir det kombucha och pizzaslices från Röda Huset och takhäng på Spesso.

Spesso, Röda Huset, Phil's, Pava, Proseccobaren, Scandwich, Jacqueline's och CHiÔi är alla med för att fira in årets sommarsäsong på Malmskillnadsgatan den 18 maj. Festen drar igång klockan 12 med mat och erbjudanden på gatan.

– Vi på Röda Huset är extremt taggade över att få fira in sommaren med våra grannar. Dagen till ära erbjuder vi pizzaslices och tre sorter kombucha från Two Face Brew att avnjuta under festen, säger Björn Kjellgren, General Manager på Röda Huset, i ett pressmeddelande.

Festen fortsätter även på lite högre höjd med dj och cocktails.

– Att få fira in sommargatan med gäster och grannar ser vi mycket fram emot. Vi vill låta gästerna fortsätta festen hos oss på taket där vi förberett med DJ och ny somrig cocktaillista, säger Erik Dyberg, driftchef på Spesso och Tetto.

Det blir även besök av dj:n Oliver Ingrosso, som går på scenen klockan 15, och glassfavoriten Kennys Gelato.

Festen hålls den 18 maj klockan 12-19 på Malmskillnadsgatan mellan Mäster Samuelsgatan och bron. Den är helt gratis och tillgänglig för alla.