Igår var vi med de HÄRLIGA idolerna och plockade lite kläder tillsammans. Jag hade på mig skinnjacka från Tjallamalla, t-shirten är en gammal, strumpbyxor från H&M och kjol och stövlar från Topshop.

Skriv en kommentar

Älskar den där kjolen <3. Vad står det på tröjan?

Du är sjukt vacker och snygg!

The Strokes va?

I loveeee this look!!! You look very sexy!!

www.hottheels.blogspot.com

Tack! Yes- The Strokes!

columbine, your style is great!!
men vad var och letade efter din kjol idag på topshop ;) hihi men det var ingen dom kände igen, har du beställt dne elleer rköpt den förlängesedan eller i stockholm? i live in Göteborg. keeeeeep going

Anonym: Tack så mycket för fina komplimanger! Jag köpte tyvärr kjolen på Topshops julrea för nåt år sen eller två så den är desvärre gammal. Annars har ju H&M ett par sjyssta shorts i tweed om det är något sånt du är ute efter, även om de inte är likdana. Lycka till på din jakt!

inte konstigt att hon inte fattade alls vad jag menade ;) tweed , du menar de höga från exlusive? dom har jag redan köpt om du syftar på dem, men jag hoppas att du menar några andra ;) Mer dagens !!! mer tweed åt folket, eller hur, dte är super sexigt med lite blanding av dressad och chicysexy style :D
Thank you

älskar stövlarna!! tänkte själv köpa dem men vet inte riktigt passformen, har st 37 fast rätt så fylliga lår..hur stora e dom längst upp, e de töjjbara?

Amazing write-up! This could aid plenty of people find out more about this particular issue. Are you keen to integrate video clips coupled with these? It would absolutely help out. Your conclusion was spot on and thanks to you; I probably won’t have to describe everything to my pals. I can simply direct them here!

Kommentera