Ace + Fight Club = Minifestival/Halloweenparty

Nu är det tid för uppföljaren av förra årets succé, Ace och Fight Club slår sig samman till en minifestival. Sex liveband är inbjudna att köra i ordningen som följer, The Challis, Hunted Hedgehogs, Kiabe, Andrasko, Aright! och Fritjof & Familjen.

Det blir ett indiegolv och ett electro. Daniel Öhrn, Gustav Gelin och Stellan Von Reybekiel står för indiemusiken som blir en blandning av 60’s garage, surf, soul, blues, psych, punkrock och allt från indieklassiker till blogghits. Klubbens egna Cristian Dinamarca plus Dirk och Rosso som är Cocotaxi kommer köra baltimore, fidget-house och baile funk på electrogolvet.

Förra året kom det hela 800 dansglada besökare till Riddarkällaren och fler fick inte plats. Den här gången har de valt att hålla till i Allhuset istället, så att ingen ska behöva bli nekad i dörren.

Det ska ha varit riktigt bra fart på festen då, så det är svårt att tänka sig något annat denna gång med den lineupen av liveband och dj:er. Ölpriset på 29 kronor är också en bonus som bör nämnas.

Allhuset | 19,30-03,00 | 80 kr | 18 år