Ahlbom öppnar ny restaurang i anknytning till Rigoletto

Det välrenommerade familjeföretaget Ahlbom har under de senaste 30 åren legat i framkant inom Stockholms restaurang- och nattklubbsliv. Idag kan företaget stoltsera med de omtyckta ställena Olssons Skor, Hotellet, Storstad och Solidaritet. Och i februari 2012 öppnar ytterligare en topprestaurang i hjärtat av Stockholm - Bistro Rigoletto.

Det femte och senaste konceptet blir en blir en del av en bioupplevelse, då restaurangen öppnar i galabiografen Rigolettos lokaler på Kungsgatan. Just nu är den anrika biografen under renovering och rustar upp, bland annat inför premiären av restaurangen, som kommer att rymma ett nittiotal restauranggäster. Förutom en härlig matsal kommer det också att finnas en skön bardel. Och till allas glädje kommer öppettiderna att vara generösa. Entrén sker från Kungsgatan eller genom biofoajén.

- Det är en stor ära att kunna öppna vår bistro i denna anrika biograf. Det känns bra att vara tillbaka i en miljö där jag och många stockholmare med mig har sett många klassiska biofilmer. Med Bistro Rigoletto vill vi ytterligare utveckla Stockholms nöjes- och uteliv, säger Sören Ahlbom, krögare och grundare av familjeföretaget.

SF bio är glada över att det är just familjen Ahlbom som öppnar restaurang och bar i anslutning till Rigoletto. Och Steve Södergren, som är marknadsdirektör för SF Bio tror att Ahlboms höga kvalitet och familjära bemötande kommer att bidra till en bioupplevelse utöver det vanliga.

Klicka på namnen för att läsa mer om vad WhatsupSthlm har skrivit om Familjens Ahlboms andra ställen:

Olssons Skor, Hotellet, Storstad och Solidaritet