Berns Hotel firar jubileum – boka rum för 30 kronor

I år är det 30 år sedan Berns Hotel slog upp portarna i Stockholm. Sedan dess har såväl internationella som lokala hotellgäster checkat in i den pampiga byggnaden. För att fira födelsedagen erbjuder hotellet 30 rum som går att boka för endast 30 kronor.

Berns bjuder nu in till ett storslaget födelsedagsfirande med ett limiterat erbjudande, som nästan känns för bra för att vara sant. För endast 30 kronor kan du boka ett rum på hotellet – om du lyckas vara en av de 30 första som trycker på bokningsknappen.

Berns Hotel öppnade sommaren 1989 och består idag av 82 hotellrum inklusive sviter, alla individuellt inredda. Arkitekterna har inspirerats av internationella hotell i storstäder som Paris, New York och Milano. Hotellet har under sina år besökts av många välkända gäster, som Lady Gaga, Dalai Lama, Bill Gates och Rihanna.

Om du blir en av dem som lyckas boka ett av de 30 rummen, ingår en övernattning och frukostbuffé för två personer. Erbjudandet kommer att gälla för boende den 30 april och rummen släpps för bokning den 10 april klockan 00:30. Använd koden BernsHotel30 på deras hemsida. Läs mer här.