Blacknuss tar över Strandvägen 1

Inför det stundande 25-årsjubileet tar legendariska musikkollektivet Blacknuss över Strandvägen 1 under hela oktober och bjuder på livemusik måndagar till lördagar. Månaden inleds dessutom med förfest den 1 oktober.

Jubileet firas med en mix av funk, jazz, soul, reggae, hiphop och RnB, samt några av Stockholms bästa dj:s. Överraskningar utlovas samtidigt när Blacknuss får besök av gamla och nya vänner. I samband med att musikmånaden inleds släpps även nya singeln "Like it's 99".

- Det känns som en nystart för Blacknuss, inte minst att vi hittat en helt ny generation artister som, precis som vi, älskar soul och RnB. Vi är som en enda musikfamilj och den är så pass stor att vi behöver en hel månad för att presentera allt och alla, säger Martin Jonsson, kapellmästare och trummis i Blacknuss.

Bland gästerna finns Kristin Amparo, Lilla Namo, Jennifer Brown och Syster Sol. Den 8-9 oktober intar dessutom originaluppsättningen av Blacknuss Allstars Strandvägen 1. Med på scen är Mattias Torell, Per ”Ruskträsk” Johansson, Goran Kajfes, Pierre Swärd, David Nyström med flera.

Fler gästartister och dj:s presenteras inom kort.

Tid: Mån-ons kl 21-00, tors-lör kl 21-02