Chez Jolie blir med lillasyster – vinbaren La Petite Soeur

Det har gått ett år sedan Chez Jolie såg dagens ljus och nu väntas tillskott i form av en vinälskande lillasyster. La Petite Soeur beskrivs som en både charmerande och tjusig, men också lite stökig vinbar. 

Den nya baren slår upp portarna vägg i vägg med Chez Jolie, i en lokal med något mörkare färgpalett än storasystern. Vad som tidigare var en gammal klockbutik är numera beklätt med tegelbelagt golv, en bronsklädd bar, utsmyckat tak och moderna inredningsdetaljer i läder. Menyn på La Petite Soeur kommer att bjuda på både små och stora rätter samt ett handplockat urval av vin med etiketter från hela världen, producerade av såväl små som stora vinmakare.

– Atmosfären är inbjudande både till att stanna på ett glas när kvällen ska ta fart likväl som det kan spilla över för en helkväll, då det är alldeles för bra och trevligt. Menyn består av snacks, assietter och någon större rätt – perfekt för en lättare middag eller för något att dela, säger Mikael Einarsson, grundare av La Petite Soeur och Chez Jolie, i ett pressmeddelande.

Foto: Pressbild

La Petite Soeur öppnar den 9 november på Nybrogatan 5 och håller därefter öppet onsdag till lördag klockan 16-01.