Cirkus Cirkörs Undermän

En underman är basen i parakrobatik. Den person, oftast en man, som lite i skymundan står under och lyfter fram sin partners akrobatiska färdigheter. Efter utsålda föreställningar i Sverige och turné runt om i Europa kommer Cirkus Cirkörs succéföreställning "Undermän" hem till Alby och Hangaren Subtopia.


Undermän är den sanna historien om tre manliga parakrobater som förlorat sina partners, och därmed sina karriärer och drömmar. De har levt ett liv där de stöttat, balanserat, lyft och räddat sina nära, men vem stöttar en övergiven underman?

I sin strävan att hitta tillbaka till livslusten bestämmer de sig för att skapa någonting alldeles nytt. Tillsammans med den slitna musikern Andreas kastar de sig ut i en föreställning full av sanningar, dolda talanger, manlig styrka, kettlebell-koreografier, livemusik, misslyckanden, karg humor och en viktig historia att berätta. De bryter alla normer genom att låta stöttepelaren överglänsa utsmyckningen, och känsligheten vara lika viktig som styrkan. Råstarka, sköra, trotsiga, vemodiga, uppkäftiga och fulla av revanschlust tar de här klivet ut i rampljuset för att möta både publiken och sig själva i en överraskande föreställning som berör på djupet.

"Det är vackert när dessa muskelpaket äntligen får sväva (nästan) viktlöst i varandras armar och bygga nya pyramider. Undermännen gör under - på egna ben." - Anna Ångström, SvD.


Om Cirkus Cirkör
Cirkus Cirkör är Sveriges första nycirkusgrupp och startades i Stockholm 1995. Med konst och pedagogik som redskap har Cirkus Cirkör växt explosionsartat och verksamheten rymmer föreställningar på turné i Sverige och världen, event, kurser och internationellt erkända utbildningar i nycirkus för barn och unga.


Datum
20/4 kl. 19:00
21/4 kl. 16.00
22/4 kl. 16:00
27/4 kl. 19:00
28/4 kl. 16.00
29/4 kl. 16:00

Information

Föreställningslängd: 1 timme
Ålder: Rekommenderas från 15 år
Språk: Engelska
Pris: Ordinarie 290 kr, Stud/pens/ungd 180 kr
Scen: Hangaren Subtopia, Albyvägen 38, Norsborg

Biljetter: Klicka här


Trailer