De sju dödssynderna på Hell’s Kitchen

Efter en strålande sommar mitt på Stureplan är sommaren nu slut och Utecompagniet har stängt ned. Nattklubbschefen Rebecca Simonsson har sedan våren 2009 framgångrikt lett den klassiska uteserveringen och nu har hon fått nytt förtroende. På fredag, den 9 oktober, är Rebecca Simonssons första kväll på nya jobbet som nattklubbschef på Hell's Kitchen.


– Det har varit en helt fantastisk sommar på Utecompagniet och när vi nu stänger känns det spännande att gå vidare mot nya utmaningar. Hell’s Kitchen har blivit en institution på Stureplan och nu ska jag sätta min personliga prägel på stället, fortsätter Simonsson.

Och begynnelsen av hennes tid på Hells ska så klart inte smyga förbi obemärkt, utan Rebecca inleder med att dramatisera en av de sju dödssynderna varje fredag från och med nu den 9:e. Först ut av synderna är "frosseri".

– Inför varje fest kommer Hell’s Kitchen att genomgå en förvandling i enlighet med respektive synd och ta med de inbjudna på en resa till syndens näste, berättar Rebecca Simonsson.


Rebecca Simonsson, en syndare?