Du har väl inte missat brunchen och lunchen på Bardot?

Bardot har sedan öppningen oktober 2016 blivit en självklar destination för festliga middagar och viktiga lunchmöten. Nu erbjuder man även en efterlängtad helgbrunch med lika härlig stämning som på kvällarna.

Bardots ambition har sedan start varit att skapa en vardagsrumskänsla, vilket många skulle påstå att de lyckats med. Det ska kännas som man kommer hem till vänner, för lunch, brunch eller en middag som blir till fest.

- Vi har många stamgäster på Bardot vilket är tack vare att personalen här har ett genuint intresse för det dom gör, vare sig de står i köket, baren eller serverar maten. Detta resulterar i att alla som jobbar här gör sitt yttersta för att ge bra och personlig service, vilket är viktigt för oss. Våra gäster ska alltid känna sig välkomna och gott omhändertagna, säger Lina på Bardot.

I veckodagarna serveras två alternativ av Plat du Jour till lunch, en klassisk husmanskost och en lättare rätt. Det går som alltid att beställa från à la carte-menyn där man exempelvis hittar de populära omeletterna. Med sitt läge i ett av Stockholms mest populära kvarter med butiker och kontor som grannar är det en perfekt destination för affärslunchen såväl som för den som söker ett avbrott från shoppingen.

För att addera till sitt helhetskoncept har man strax innan jul introducerat brunch på lördagar. Som alltid erbjuds en meny som andas Bardot, men med populära brunchklassiker. Utbudet sträcker sig från frukostliknande alternativ till matigare och lite sötare. Du kan beställa allt från crossainter till Egg Arlington, ostron, hamburgare och bananpannkakor med dulce de leche och hemlagat jordnötssmör. Till det går det självklart att beställa en Bellini eller Bloody Mary för att göra brunch-upplevelsen komplett, men likväl öl, vin eller alkoholfritt om man föredrar det.

På Bardot vill man erbjuda sina gäster de mest omtyckta, klassiska favoriterna på tallriken - vare sig man kommer för att äta lunch, brunch eller middag. Maten har sydeuropeiska influenser och kockarna ger alltid sin touch på rätterna för att det ska kännas att man är på Bardot.

- Här vet gästerna vad de får; god mat, och då kommer de tillbaka.

Stämningen är som vanligt hemtrevlig och avslappnad, med skön musik i högtalarna som sätter Bardot på listan över ett av Stockholms bästa och mest självklara alternativ för helgbrunchen - likväl som alla andra stunder när du vill avrunda med ett leende på läpparna.

Boka ditt bord här.