Erik Hassle och Opening Act

Den 29 september kommer Erik Hassle att spela på Strand. I normala fall verkar han spela på lite större arenor, och i framtiden lär de bli ännu större, så om man vill se honom på en mindre spelplan är det bara att passa på. Han gick tydligen riktigt bra i utlandet dessutom, så det kan dessutom dröja innan han kommer tillbaka

Varför han slog utomlands kan nog förklaras i de svenska recensionerna. Större delen av dem har varit rejält positiva, vilket de även varit till det mesta av de andra som också slagit stort utomlands på sistone.

Vill man se Hassle bokar man alltså in 29 september och Strand. Man ser även till att gå in på Strands hemsida och köpa en biljett för 125 kr.

Om man har ett band, tycker man är bra och vill öppna upp för Hassle anordnar Opening Act en av sina bandtävlingar inför detta evenemang. Reglerna är följande:


De 3 band som har flest SMS-röster vid deadline söndagen 20/9 kl 20:00 kommer att spela 3 av sina bästa kreationer på Underbara bar, Östgötagatan 33, tisdagen den 22 september kl 20:00.

Vinnaren kommer att koras av en Jury. Alltså inga SMS-röster under eventet på Underbara Bar. Juryn kommer att bedöma utifrån publikengagemang, musikalitet och att man passar som förband åt Hassle

Juryns viktigaste kriterium är publikengagemang så gör din röst hörd även på Underbara Bar.

Har man vetskapen om att man tar hem det här, ska man heller inte tveka på att anmäla sig här.

Foto: LiveNation