F12 Terrassen & Salongen Sommar 2011

Med succé efter succé på sitt renommé öppnar F12 Terrassen i slutet av maj upp för säsongen 2011. Fram till september kommer fjorton sommarveckor att innehålla det hela Stockholm kommit att förknippa med F12: de bästa festerna, och mest spännande klubbarna, huvudstaden har att bjuda på.


Varje dag i fjorton fullspäckade veckor kommer F12 att bjuda på något nytt, med både gamla välkända klubbar och nya hungriga talanger sugna på att få festsugna Stockholmare att dansa sig redlösa från måndag till söndag. F12s samtliga klubbar för säsongen 2011 återfinns nedan, och festligheterna drar igång 19 maj 2011.


Måndagar:

TERRASSEN

Under måndagarna på F12 Terrassen kommer Happydisco att husera, med ett klubbkoncept ihopkokat av Juliet Bond och Ericc Numberz. Happydisco har nya temafester varje måndag, med konst och mode närvarande som komplement till de varierande musikgenrer som demonstreras i samklang med illustrationer och videokonst.

SALONGEN

Kulmåndag! spelar i Salongen på måndagar, med en förkärlek för indie, odödliga somrar och förälskelser. Kulmåndag! är nyromantiker, och ackompanjerar Happydisco på F12s måndagsprogram.

Tisdagar:

TERRASSEN

KAOS flyttar från måndagar till tisdagar inför 2011, men även om det finns många små nyheter är det mesta sig likt. Även denna sommar kommer KAOS att satsa stenhårt på att överträffa sig själva på alla fronter, men bjuder i vanlig ordning på indie och electro, konst och mode, och en massa överraskningar.

SALONGEN

Daniel Öhrn börjar sakta närma sig veteranstatus inom Stockholms klubbscen med tiotalet år som klubbvärd och DJ bakom sig, och i sommar håller han till i F12 Salongen med den grupp han kallar vänner. Klubben kommer att ha klubbprofiler, journalister, bloggare, artister som DJs och en creddig musikalisk meny som soundtrack.

Onsdagar:

TERRASSEN

Marcus Ullmarker är en välbekant producent och DJ som skapat sig ett ordentligt namn främst inom Stockholms och Europas gayklubbsscen. Klubbarna Ullmarker ligger bakom är kända för sina upplyftande och innovativa blandningar av techno och house. Med Sveriges för tillfället mest anlitade dragqueen Miss Inga håller Marcus Ullmarker under sommaren i Hump .

SALONGEN

Grace Jones heter klubben som av F12 beskrivs som en ambitiös och spretig urbanklubb. Här blandas fest med svett och ovett med popkulturellt inriktade temakvällar.

Torsdagar:

TERRASSEN

Populära Stockholmsnatt spelar under sommaren varje torsdag på F12 Terrassen tillsammans med vännerna från SÅS Crew, precis som man gjort så många gånger förut just här och även på Marie Laveau. Och, som vanligt, utlovas massor av bas och rytm, rap och stök.

SALONGEN

I Salongen under denna sommars torsdagar släpper Anna och Karin ut djuren med klubben Safari Disco Club som intar F12 för att bli Stockholms bästa safari. Safari Disco Club hoppas att sommarens besökare har djuriskt kul och att lokalerna fylls varje torsdag av fyllehundar, vildkatter, sömngångare och kräldjur.

SALONGEN

F i Salongen delar under torsdagar salongverksamheten tillsammans med Safari Disco Club på F12.

Fredagar:

TERRASSEN

Det Dinamarca och Ponsbach tidigare gjort med F12, specifikt på förra årets avslutningsfest, har beskrivits som "The ideal mix for a party is the very rich, the very poor, writers, painters, voyers and exhibitionists. And some famous names, of course". I år hålls klubben på Terrassen och utlovar exakt samma mängd bortglömda hits och feststämning.

SALONGEN

Om du hamnar på F12 på en fredag finns det en order från klubbarrangörerna som medföljer en trevlig kväll och ordentligt dansande, nämligen Get A Room. Klubben som kallar sig för Happy Endings: Get A Room bjuder varannan fredag ett par på en hotellnatt efter att Pontus de Wolfe och Daniel Odelstad vänt klart på sina skivor.


Lördagar:

TERRASSEN

Paus & Höi M.FL. lever och bedriver klubb efter etiketterna blaserat tivoli, kärlek, megabokningar, toppentjejer och efterdojjor, catwalk och etikettbjudningar. Varje lördag under sommaren spelar Andreas Höistad och Niklas Paus skivor med sina vänner och bekanta på F12.

SALONGEN

H1 är en sommarklubb med fokus på sommarens hetta, och allt vad det innebär. Klubben drivs drivs av Kristin Zetterlund, Ida Rislöw och Michaela Forni på F12 Salongen varje lördag under hela sommaren.

Söndagar:

TERRASSEN

Tales from the Club finns för att berätta historier om klubbar, om musik, och om klubbmusik. Klubben blandar det gamla med det nya och varje söndag mellan 22.00 och 01.30 kommer framgångsrika klubbar, årtal, musikstilar och klubbfavoriter att återupplivas, presenterat av kända gäst-DJs.

F12 Terrassen | 110:- (mån-tis); 130:- (ons-tors); 150:- (fre-lör); 130:- (sön) | 22-03 | f12.se