Fartfylld jul på J

Redaktionen har sedan länge sonderat terrängen efter krogstockholms vassaste upplägg till jul och nyår. Vilka hotell och krogar har de hetaste julborden och vilka har de mest nytänkande alternativen? Högt upp på listan, om inte högst upp, kommer en väletablerad veteran i genren mat och fest. Hotel J Nacka Strand (med sina restauranger J och Tornvillan) har än en gång visat prov på sin mångsidighet.

'Christmas Extreme' heter årets mest fartfyllda julbord. Här får du både g-krafter och julskinka på en och samma kväll, toppat med dans på borden på Café Opera. Upplägget lovar transport både till och från restaurangen med ribbåt. Med finstassen under kliver du ur en speciellt skräddad vinteroverall efter turen med båten, och in gratis på självaste Cafét. Före i kön givetvis.
Föredrar du en lugnare variant i sann Fanny & Alexander-stil så kommer Tornvillan att stå som den perfekta fonden till det mindre eller större sällskapet.
Nere på Restaurang J erbjuder man sitt klassiska julbord med maritima inslag. Beställ till fisk och skaldjur för att fånga den rätta skärgårdskänslan.

För mer info om julens aktiviteter, besök hemsidan här.

Christmas Extreme: 975 kr/person (min 6 personer), Julbord, ribbåtsfärd till och från Tornvillan, gratis inträde på Café Opera och före i kön.

Happy New J-ear
Övernattning med frukost, 4-rätters supé, välkomstdrink, 3 glas vin till maten och skumpa vid tolvslaget.
1995 kr/person

J Party Weekend
Övernattning med frukost, taxi till och från Café Opera, gratis inträde och före i kön.
795 kr