Fjäderholmsscenen – Stockholms nya folkpark

I juni är det stjärnspäckad premiär för Fjäderholmarnas nya utomhusarena Fjäderholmsscenen, som tar över friluftsteaterns gamla adress. Redan i sommar fylls programmet av allt från allsång till några av Sveriges hetaste komiker.

Fjäderholmsscenen, som blir en folkpark för alla åldrar och smaker, invigs den 28 juni med sommarens första Allsång. På scen står Melodifestival-artisten Magnus Carlsson som firar 20 år som artist, och med sig har han flera folkkära musiker som han jobbat med under åren. Ytterligare två allsångskvällar är planerade till lördagen den 9 och 16 augusti.

Under sommaren intas scenen av flera musiker, bland andra Sarah Dawn Finer som framför sina största hits (26 juli). Dessutom blir humor ett stående inslag - onsdagskvällarna vigs nämligen åt standup med Sveriges humorelit. "Sommarskratt på Fjäderholmarna" startar onsdagen den 2 juli och inkluderar komiker som David Batra, Al Pitcher och Greg Poehler. Inte heller de små glöms bort. I programmet ryms framträdanden av kidsens favoritartister som kan locka hela barnfamiljen.

Hela schemat går att se på scenens hemsida.

Mer information: Fjäderholmsscenen