Brazer Bozlak och Robert Wieczorek tar Florentine till Marbella. Foto: Urban Italian Group Brazer Bozlak och Robert Wieczorek tar Florentine till Marbella. Foto: Urban Italian Group

Florentine expanderar internationellt – öppnar i Marbella

I juni får den italienska Stockholmsrestaurangen Florentine ett krogsyskon i Marbella – en 800 kvadratmeter stor restaurang med två våningar och takterrass.

Liksom sitt Stockholmssyskon blir också detta en restaurang med inspiration från det italienska 1970-talet, med pampig inredning, italiensk mat och hantverkscocktails. Restaurangen i Marbella består av två våningar med terrass, panoramavy över bergen och totalt 400 sittplatser.

– Det spektakulära läget mellan Marbella Club Hotel och Puente Romano Beach Resort längs Golden Mile är för närvarande en av Europas mest eftertraktade destinationer. Att vi får detta läge i konkurrens med några av Europas största restauranggrupper är en stor milstolpe för oss. Med denna etablering, som blir vår tionde satsning hittills, sätter vi Florentine på den internationella restaurangkartan och tonen för en framgångsrik global expansion, säger Brazer Bozlak, vd på Urban Italian Group.