Fynda på Stockholms sommarloppisar

Lagom till våren och sommaren dyker mängder av omtyckta loppmarknader upp i Stockholm. Passa på att fynda prylar eller rensa ur garderoben och sälj gamla favoriter som du inte längre vill ha. Nedan hittar du säsongens bästa loppisar, både innanför och utanför tullarna.

Återvinningsfest i Hornstull
Räkna med folkfest när Nordens största loppis arrangeras i Hornstull för tolfte året i rad. Bakom loppisen står organisationen Medveten Konsumtion och det är Hornstullsborna själva som säljer eller skänker bort sina prylar. Loppisen håller till i kvarteren väster och öster om Långholmsgatan.
Datum: Söndagen den 29 maj
Tid: kl 10-16
Plats: Hornstull, Södermalm
Mer information: Facebook

Summer Vintage 2016
På idrottsplanen bredvid Herrängens gård hålls vintagemarknad med folkparksfeeling lagom till nationaldagen. Bortsett från ett 40-tal säljare blir det bland annat gårdsauktion med antikviteter samt tipspromenad, lekar och dans på den anrika dansbanan. Bakom loppisen står Herrängens gård och Fiffis vintage.
Datum: Måndagen den 6 juni
Tid: kl 11-16
Plats: Herrängens Gård, Älvsjö
Mer information: Facebook

Sommarloppis på Orionteatern
Under en lördag förvandlas Orionteatern på Katarina Bangata till loppmarknad fylld med prylar. Fynda presenter till sommarfesterna, kläder och annat smått och gott. Det blir även musik och ett fik där besökarna kan fylla på med kaffe, kakor och godis.
Datum: Lördagen den 11 juni
Tid: kl 11-16
Plats: Orionteatern, Katarina Bangata 77, Södermalm
Mer information: Facebook

Hornstulls marknad
Populär loppis i Hornstulls Strand där man kan hitta allt från vintage och design till konst, hantverk och delikatesser. Dessutom radar ett gäng olika foodtrucks upp sig och säljer mat och dryck. Det är bara att bänka sig på trappan med utsikt över vattnet. Marknaden håller igång varje helg från april till oktober.
Datum: Varje lördag och söndag april-oktober
Tid: kl 11-17
Plats: Hornstulls Strand, Södermalm
Mer information: hornstullsmarknad.se, Facebook

Nattmarknad på Hötorgsterrassen
På Designmarkad Sthlms nattmarknad kan man hitta unik design från formgivarna själva, här finns allt från kläder och smycken till inredningsdetaljer och möbler. Sommarkvällarna är räddade - förena nytta med nöje; njut av mat, dryck, musik och konst samt skönt häng på Stockholms mest centrala plats.
Datum: 28 maj, 2 juli, 27 augusti, 24 september
Tid: kl 18-23
Plats: Hötorgsterrassen, Sveavägen 17, City
Mer information: Nattmarknad på Hötorgsterrassen

Foto: Hornstulls marknad