Grand Hôtel öppnar nya restaurangen Grand Soleil

Anrika Grand Hôtel öppnar nu upp sin hyllning till den glamourösa rivieran, attraktivt belägen på soliga Blasieholmskajen. Den nya restaurangen Grand Soleil är utformad för att ta med gästerna på en resa till franska och italienska kusten.

Välmeriterade kocken Mathias Dahlgren har tillsammans med köksteamet på Grand Hôtel skapat en meny där skaldjur, fisk och sallader står i huvudfokus. Den morgonpigga kommer framåt hösten även kunna starta dagen med en kontinentalfrukost, med utsikt över Stockholm citys vatten. 
Inredningen som går i nyanser av grönt och gult är noga utvald för att spegla naturens frodighet och solens värmande strålar. Bakom inredningskonceptet står Sanna Nathanson och hennes team på nystartade Studio Ramson.

– På Grand Soleil lägger vi stor vikt vid våra råvaror och vår meny är noggrant utformad för att erbjuda gästerna en autentisk smak av rivieran samtidigt som vi tar fördel av Stockholms bästa solläge. Vår restaurangmiljö är noggrant utformad för att ge våra gäster en sofistikerad och avslappnad atmosfär där de kan njuta av det bästa från rivieran, säger Karl Persson, Food & Beverage Manager på Grand Hôtel Stockholm i ett pressmeddelande. 

Grand Soleil har under sommaren öppet mellan klockan 11:30 och 22:00. Frukosten gör premiär i september, och kommer då serveras mellan klockan 8:00 och 11:00.