Griffin's Steakhouse - ny restaurang i Waterfront Building

Nu öppnar Stureplansgruppen ännu en restaurang i Stockholms finansdistrikt och denna gång blir det Griffins' Steakhouse Extraordinaire som får ta plats i Waterfront Building (Klarabergsviadukten 67). Hit välkomnas du att njuta av en god lunch eller varför inte spendera en helkväll.

- Förbered er på en restaurang- och matupplevelse utöver det vanliga! Vi har skapat en intim salongskänsla som är svår att beskriva med ord då det tänkta hemmet tillhör det minst sagt udda värdparet Griffins' som har en faiblesse både för det goda livet och för det oförklarliga i tillvaron, förklarar Griffins' VD, Karl Ljung.

Maten lagas av stjärnkocken Christian Hellberg som förklarar att huvudrätterna kommer ligga runt dryga hundralappen men att man självklart också kan äta trerätters eller bara ta en drink med tilltugg i baren (som han också lovar blir en av Stockholms längsta). Vad du än väljer att göra kommer du få en god och trevlig upplevelse och glöm inte att kolla in baren lite extra, den är nämligen stans längsta.

Mer info om Griffins' hittar du här.

Uppdaterat: Griffins' Steakhouse Extraordinaire har nu slagit upp portarna.