Grolsch Block Party firar fem år på fem gator

Grolsch Block Party firar fem år och det med dunder och brak. Fredagen den 19 augusti är det alltså dags igen, för femte gången i ordningen. Siffran fem får även representera antalet gator som festen hålls på. I år firas det kring Nytorgets mysiga gator och kvarter.

Restauranger och barer på Skånegatan, Åsögatan, Nytorgsgatan, Närkesgatan och Södermannagatan kommer att fyllas med allt ifrån musik och mat till mode och konst. Unikt utvalda dj:s, musikproffs, skivbolag och entusiastiska klubbarrangörer underhåller och sammanför fascinerande artister inom olika områden. Några av toppartisterna som kommer att uppträda under gatufesten är bland andra dunder-duon Lo-Fi-Fnk, Ebb och det nya stjärnskottet Gnucci Banana. Ett gäng spännande artister därtill är att vänta.

- Jag är jätteglad över att vi kan göra Grolsch Block Party för femte året i rad och ge nya kreativa förmågor en möjlighet att synas och höras. Det är även roligt att vara tillbaka runt Nytorget där vi nu har utökat området till fem gator i kvarteret. Vår ambition är alltid att ta Grolsch Block Party till ytterligare en nivå när det gäller spännande och kreativt innehåll inommusik, mode och kultur. Den som ser fram emot Grolsch Block Party brukar inte bli besviken, säger Henrik Persson på SABMiller Sweden.


Om du vill veta mer om vilka artister som kommer att uppträda, spelställen, mode och mat, läs mer på www.grolschblockparty.se

Nytorget | 19 augusti