Guiden för sällskapsaktiviteter

Vi har skrivit en ny bättre aktivitetsguide, kolla in den här!

Stockholm är en klockren stad att aktivera sig en ledig dag som kväll med vännerna, första dejten, sin brorsa, ja - helt enkelt vem du än föredrar att umgås med. Likt en buffé som bjuder på en uppsjö av härligheter är Stockholm vårt bord med förfriskningar. Ibland är det dock svårt att komma på roliga sällskapsaktiviteter för lediga dagar i huvudstaden, även om det finns många. Sällskapsguiden är en del av ledighetsguiden och med vår hjälp lovar vi ett Stockholm som din ultimata lekplats. Låt dig inspireras!

Här kan du se alla sällskapsaktiviteter vi har skrivit om på WhatsupSthlm.

Boule

En aktivitet som går att utföra i det fria eller i en boulehall. Är du boulefanatiker vet du hur viktigt det är att svinga med sluten hand över klotet för att precisera mot "lillen", vilket kan vara svårare än det ser ut. Boule är en utmärkt spontanaktivitet som bidrar till både snyggare överarmar och väckt tävlingsinstinkt.

Här kan du se alla bouleställen vi har skrivit om

Bowling

Behöver vi nämna hur kul bowling är? Populärt i alla åldrar med läsken utbytt mot en kall bira i högre ålder. Känn doften av chilinötter, njut av käglornas klang när du sätter strike efter strike och skratta ihop åt de alltid så snygga skorna på era fötter. En extra touch av spelet är discobowling, vilket många bowlinghallar erbjuder. Ett tips innan ni beger er till bowlinghallen är en snutt ur filmen "Kingpin" för att komma in i äkta, amerikans bowlingstämning!

Här kan du se alla bowlingställen vi har skrivit om

Fotbolls-/frisbeegolf

Som golf med klubba och golfboll utbytt mot antingen en frisbee eller fotboll. En annorlunda och fartfylld aktivitet som kan kräva lite mer än spontanitet, då banorna inte återfinns i city. Packa picknickkorgen, dra ihop ett gäng och bege er till närmsta "golfbana" för en heldag med skratt och träffsäkerhet. Perfekt aktivitet för att träna frisbeearmen inför den stundade sommaren.

Här kan du se alla fotbolls-/frisbeeställen vi har skrivit om

Biljard

Biljard är billigt och kul för nybörjare som proffs. En bättre sysselsättning än lite biljard i dunkelt och dimmigt ljus för första dejten är svår att hitta. Har du spelat många gånger förut, låt ditt sällskap vinna vilket bidrar till förhöjt självförtroende och "yes, jag lyckades att inte sätta 8-an den här gången också! - kramar". Om du är nybörjare lär detta infalla ändå. I Stockholm finns en mängd ställen att spela biljard och vi har hittat de bästa.

Här kan du se alla biljardställen vi har skrivit om

Minigolf

Vi på Whatsup gillar minigolf för det är en aktivitet som är enkel och utmärkt för spontana dagar. En hel del parker i Stockholm har en minigolfbana som bjuder in dagsutövare och minigolf är aktiviteten som tar fram den dåliga förloraren i de flesta. Exempelvis: vem vill inte se sin pappa i ren frustration kasta golfklubban i buskaget efter bollen som hamnat där några sekunder innan? Garanterat en rolig och skrattretande syn.

Här kan du se alla minigolfställen vi har skrivit om

Lan/gibb/gaming

Night- gibba är ett uttryck som florerat ett bra tag nu, och vi på Whatsupsthlm tycker att det är dags för datorn att bli lika legitim för umgänge som någon annan sällskapsaktivitet! Bege er till närmsta inferno av flera hundra datorer sammankopplade och spela WoW tillsammans istället för i hemmet ensamhet. Det finns flera ställen i Stockholm att göra detta ihop och vi vet de bästa.

Här kan du se alla gamingställen vi har skrivit om

Guiden för sällskapsaktiviteter är en del av Ledighetsguiden. Funktionen är perfekt när du är ledig, vill hitta på något speciellt med vännerna, har vänner på besök från andra stadselar eller för dig som är turist. Här hittar alla något kul vare sig det är action, sällskapsspel, sightseeing eller helt flippade saker.

Här hittar du Ledighetsguiden!