Vegoprofilen Gustav Johansson gör en hållbar pop up på Radisson Blu Waterfront. Foto: pressbild Vegoprofilen Gustav Johansson gör en hållbar pop up på Radisson Blu Waterfront. Foto: pressbild

Gustav ”Jävligt Gott” Johansson gästspelar på Radisson Blu Waterfront

I maj får Radisson Blu Waterfront Hotel besök av Gustav Johansson, matprofilen bakom veganska bloggen ”Jävligt Gott”. Pop up-restaurangen kommer under tre veckor erbjuda hållbara middagsupplevelser med växtbaserad mat i fokus. Med samarbetet, som är en del av hotellets hållbarhetsarbete, hoppas man att även bofasta stockholmare ska få upp ögonen för hotellrestaurangen.

Utöver bloggen står Gustav Johansson bakom restaurang ChouChou, som inom kort även väntas slå upp dörrarna vid Fältöversten och i DN-skrapan. I pop up:en på Waterfront kommer ChouChous idéer och kompetens inom växtbaserad mat möta kreativiteten och hantverket från hotellets kulinariska team. Ambitionen är att några av rätterna kommer finnas kvar på menyn även efter samarbetet. 

– På Radisson Blu Waterfront har vi ett ständigt fokus på hur vi kan utveckla vår verksamhet och  skapa bättre och mer hållbara upplevelser för våra kunder. I hotellets nylanserade restaurang, The Lounge, är hållbarhet ett genomgående tema och genom att samarbeta med Gustav kan vi lära av varandra och utveckla vår veganska meny. Tillsammans kan vi locka fler stockholmare till hotellet och  visa att vi är så mycket mer än en traditionell hotellrestaurang, säger Sam Holmberg, General  Manager på Radisson Blu Waterfront Hotel, i ett pressmeddelande.

Utöver de nya rätterna väntar ytterligare överraskningar på pop up-restaurangen – bland annat kommer hotellet en kväll i veckan bjuda ett av sällskapen på hela matnotan.

Gustav Johanssons pop up på Waterfront Hotel har premiär den 16 maj och håller därefter öppet fyra kvällar i veckan i tre veckor.

Information
Visa på karta
  • Datum
    16 maj