Hotel Skeppsholmen uppgraderar

Designhotellet på lummiga Skeppsholmen har sedan öppningen 2009 hunnit med en rad annorlunda samarbeten och dessutom vunnit ett gäng priser. Och nu har man rustat upp och förnyat sig ännu mer. Lagom till hösten har bland annat en ny köksmästare tillsats, en ny klubb öppnat och den egna restaurangen har fått nytt namn.

Förutom Hotel Skeppsholmen 81 väldesignade rum finns sedan nyligen en restaurang med vackert belägen uteservering att vara stolt över. Restaurangen har nu döpts om till Långa Raden efter de två byggnader som den finns belägen i. Dessutom har restaurangen fått ny köksmästare. På uteserveringen har också en ny klubb öppnats som fått namnet Gröna Gången.

Restaurang Långa Raden har ambitionen att skapa nya svenska klassiker med utvalda råvaror efter säsong varvat med traditionsenliga rätter. Den nya köksmästaren Magnus Johansson vill att gästerna ska gå från stället med ett smakminne från den goda maten.

- Jag brinner för klassiska smaker från det svenska köket och arbetar helst med råvaror som i största möjliga mån är närproducerade, berättar Magnus Johansson. Mat som framställs med långsiktiga mål är ofta den mat som smakar bäst.

Underhållning på Klubben Gröna Gången håller igång på terrassen även vid varma höstdagar. Under sommaren har uteserveringen besökts av bland andra Howlin' Pelle från The Hives, Emine Sander och Marget Attaladottir.