Hotell startar lyxig beach & pool club i sommar

I höstas öppnade en ny relaxavdelning i Villa Lovik på Lidingö, som ett första steg i att öppna upp för privatgäster. Nu väljer man att utveckla hotellet ytterligare och i sommar lanseras därför en beach & pool club, samt restaurangkonceptet La Piazza.

På Villa Lovik kan man varva ner och njuta av mat, dryck och spa, bara ett stenkast från centrala Stockholm. Sedan tidigare har man kunnat åka ut för weekends, möten, bröllop och fester och i sommar tar man nästa steg för att kunna erbjuda stockholmarna avkoppling. Denna gång med en beach & pool club i anslutning till poolområdet, som öppnar i juni.

Här kommer besökarna kunna spendera dagen på stora och lyxiga solbäddar, med utsikt över fjärden. Även enklare solstolar kommer att finnas till låns för den som vill gå ner till strandkanten och bada. Man kommer att erbjuda enklare lunch och snacksmenyer, samt italiensk öl och ishinkar med bubbliga drycker.

– Vi har sneglat lite på internationella koncept som Nikki Beach och anpassat det efter en lite mer mogen målgrupp, som gillar att slappna av i stilfull miljö. Jag tror att vi verkligen kommer att lyckas att göra dessa nöjda, säger Torbjörn Blomqvist, ägare Stockholm Meeting Selection.

Även Ellery Beach House, som är Stockholms första beach resort, öppnar ute på Lidingö i augusti.