Hyllad garagekrog gästar baren på Vassa Eggen

Fram till den 3 november får Vassa Eggen besök av Det Arroganta Svinet som bjuder på autentisk Texas-BBQ med allt som hör till.

Det Arroganta Svinet slog upp portarna i Jordbro i våras och blev snabbt en snackis. Bakom står Tommy Granström, som efter många år i asfaltsbranschen började röka kött på sin egen tomt och till slut bestämde sig för att öppna restaurang i garaget. Just nu kan man ta del av vad han själv kallar "Sveriges bästa Texas BBQ" i baren på Vassa Eggen.

- Det känns otroligt roligt och helt rätt att Vassa Eggen ska gästas av detta på menyn. Vi är ett steakhouse och älskar riktigt bra kött, och just denna typ av tillagning är inget vi själva har möjlighet att göra, säger Niklas Odin, krögare på Vassa Eggen.

Under gästspelet blir det Texas-tema i baren, där mat, musik, dekor och dryck samspelar. Köttet serveras dagsfärskt från Jordbro och får även sällskap av en vegetarisk rätt, en ”korv med bröd” och tillbehör som andas Vassa Eggen.

- Vi är väldigt glada att Tommy nappade på idén om att låta hans kött gästa oss på menyn. Som om hans kött inte vore nog så kan jag även hinta om att han själv kanske kommer att besöka Vassa Eggen under någon av dagarna, säger Jonathan Possman, barchef på Vassa Eggen.

Eftersom gästspelet endast pågår i baren så går det inte att boka bord kvällstid, utan det gäller helt enkelt att komma i tid.