Justin Biebers Purpose World Tour kommer till Sverige

Med ett album som just nu toppar listorna i över 100 länder, låtar på hitlistor över hela världen och en nordamerikansk turné som omfattar 64 städer med utsålda datum över hela USA och Kanada, presenterar nu Justin Bieber internationella datum för sin Purpose World Tour. Den 29 september 2016 gör han ett efterlängtat stopp på Tele2 Arena.

Senast Justin Bieber var i Sverige fyllde han Globen. Inte en, inte två utan tre gånger om. Med det nya albumet Purpose har hypen nu nått ny rekordnivå. Bland annat har Bieber haft 17 låtar med på Hot 100 under en och samma vecka (och slår därmed både The Beatles och Drake) och ett nytt Spotifyrekord för global streaming med över 200 miljoner albumlyssningar under den första veckan.

Fans över hela världen kommer kunna se Biebers dynamiska liveshow på den över 30 datum långa turnén, som kommer att ambulera arenor runt om i Europa med stopp ibland annat England, Frankrike, Tyskland och Skandinavien. Den 29 september återvänder Bieber till Sverige, den här gången för en konsert på Tele2 Arena i Stockholm.

Biljetterna släpps den 17 december kl 10 via AXS.com.