Karin Risberg. Pressbild Karin Risberg. Pressbild

Karin Risberg live på Kafé Himlavalvet

Den här artikeln är ett tips från en läsare.

Karin Risberg har under senaste åren haft klippkort till Nashville där hon har skrivit ny musik och låtit sig inspirerats av country musiken som spelas down town, Lower Broadway.

I förra veckan släppte Countrystjärnan Karin Risberg sitt nya album “Something Good” på Spotify och samtliga digitala plattformar. Albumet har vuxit fram i Nashville och Stockholm. Låtarna har hon skrivit tillsammans med musikern Vivien Searcy och är producerad av Andreas Rydman. Andreas har hållt fast det traditionella countrysoundet men plockat in lite popinfluenser i produktionen.

Nya singeln och musikvideon från albumet “I Am Reborn” hittar ni ute på Youtube: https://youtu.be/mPqOvToOqHk

Tillsammans med pojkvännen och musikern John McTigue III har hon bl.a medverkat på Cayamocruise.com, där Karin ingick i Carlene Carters band “The Lucky Ones” och senast Karin medverkade med dem var i augusti, då Carter spelade i Bergen på Countryweekend.no

OBS! Kvällen är uppdelad i 2 sittningar om max 50 personer. När konserten är slut är det viktigt att ni som valt den tidiga tiden lämnar evenemangsområdet så att vi kan släppa in publiken till sittning nummer 2.

TIDER: Första sittningen: Insläpp - 17.30, Konsert - 18.00 (ca 60 minuter) Andra sittningen: Insläpp - 19.30, Konsert - 20.00 (ca 60 minuter).

Information
Visa på karta
  • Datum
    10 sep. 2020
Biljetter
Pris
150 kr för enbart konsertbiljett. 295 kr för konsert+matbiljett
Facebook-event