Kända profiler bakom ny vegansk oas

Den 10 december är det premiär för ChouChou, ett nytt matkoncept i MOOD Stockholm som ska servera växtbaserad mat i toppklass tillsammans med naturvin och cocktails. Bakom satsningen står flera kända profiler, bland andra Robert Hållstrand.

Tanken är att ChouChou ska gå i bräschen för växtbaserad matutveckling och erbjuda en helt vegansk meny i toppklass. Satsningen har dragit till sig kända profiler såsom Robert Hållstrand, Sasha Zacharias, Klara Lindahl Nord och Salvatore Scappini. Kulinarisk ledare på ChouChou är Gustav Johansson, från @javligtgott.

– På ChouChou äter man växtbaserad mat helt utan att kompromissa på upplevelsen. Vår vision är att bli ett nav för växtbaserad matutveckling i Sverige och vi ser så mycket fram emot att välkomna alla gäster, oavsett hur van man är vid att äta växtbaserat till vardags. Utöver maten kommer vi även att ha en grym drinklista med riktigt bra naturvin och cocktails. Vi är övertygade om att alla kommer att älska vår meny och har stora planer att växa med fler restauranger i framtiden, säger Gustav Johansson i ett pressmeddelande.

Pressbild

Menyn kommer att innehålla allt från växtbaserade versioner av boef bourguignon till en klassisk köttbulletallrik, och man utlovar även buffé, bakverk, brunch och sena kvällar med dj:s och drinkar.

ChouChou öppnar på våning tre i MOOD och har öppet från morgon till sen kväll. Till våren och sommaren öppnar man även upp för häng på terrassen.