Foto: Pressbild Foto: Pressbild

Lådan firar sommaren med Ping och Wet City Spirits

Efter att ha smugit igång sina sommarsatsningar Parklådan och Sommarlådan firar Lådan ikväll den 6 juli med att bjuda in till fest på båda ställen samtidigt. På Parklådan i Vasaparken kommer pop-up restaurangen Ping Söder på besök och Sommarlådan bjuder på gästspel från Göteborgsdestilleriet Wet City Spirits och hiphop från dj Skrrrt026.

När Lådan skapades 2017 kom inspirationen från amerikanska beer gardens och bryggpubar, ett avslappnat häng med bänkbord, hantverksöl och enklare mat i form av streetfood i en lucka. Parklådan är därför i grunden samma koncept, fast utomhus.

– Vi har kört någon månad nu på båda ställen och allt börjar sitta som det ska så vi kände att det äntligen var dags att fira lite och hitta på något kul. Parklådan som är helt nytt för oss har så klart tagit en del tid men nu sitter det 15 kranar med hantverksöl och naturvin på fat så nu känns det som Lådan på riktigt, säger Joacim Hedlund från Lådan.

På Söders höjder huserar Sommarlådan på hotellet Clarion Hotel Stockholm takterass i Skanstull. Det blir tredje säsongen på taket och fokus ligger på cocktails, en fatlista med småskalig öl och burgare som tillagas i barens lilla utekök.

Parklådan har öppet hela dagen men Ping gästar från 17. Sommarlådan med gäster Wet City Spirits kör från 15 till 23. 

Information
Visa på karta
  • Datum
    6 juli 2023