Luzette fyller 5 år och bjuder in till fest

Luzette fyller 5 år och bjuder in till fest

Den här artikeln är ett tips från en läsare.

Det har hunnit gå fem år sedan Luzette slog upp dörrarna till den vackra och k-märkta lokalen från 1871 i Stockholms Centralstation. I samband med årsdagen för öppnandet arrangerar Luzette en stor fest på torsdag den 17 oktober. Firandet inleds kl. 17:00 med invigning av restaurangens nya bardel och efter det uppträder ett franskt live-band under hela kvällen.

– Det känns fantastiskt roligt att Luzette fyller fem år och det är något som vi verkligen vill fira tillsammans med våra gäster. Det kommer att vara generösa jubileumserbjudanden hela kvällen och i matsalen kommer gästerna att kunna njuta av en specialkomponerad femrättersmeny, säger Luzettes restaurangchef Björn Wallentin.

På några få år har Luzette blivit ett väletablerat franskt brasserie med mat- och dryckesresan genom Frankrike som ett tydligt signum. Arkitekterna bakom Luzette, Jonas Bohlin och Kalle Dinell, har vunnit Guldstolen för vackraste restaurangen i Sverige och nyligen tog även restaurangchef Björn Wallentin emot pris för årets kroginteriör på Restauranggalan.

– Med Luzettes intåg fick Centralen precis vad den tidigare saknat - ett vattenhål för stressade resenärer, mitt i myllret. Det är en vacker restaurang och det påminns jag om varje dag när jag ser entusiastiska gäster som kommer hit, säger Björn Wallentin.

Femrättersmeny för kvällen – 325 kr
Ostron med tillbehör
Paté med dijonsenap och cornichons
Rôtigrillad gårdsdskyckling med potatis, lök, paprika och calvadossås
Två sorters ost
Crème brûlée

För att boka bord under jubileumskvällen ring 08-519 31600 eller boka direkt online på luzette.se.

För mer information eller intervjuer, vänligen kontakta:
Björn Wallentin, restaurangchef på Luzette
Mobil: 076-836 22 32

Information
Visa på karta
  • Datum
    17 okt. 2019
Hemsida
Facebook-event
Plats
Luzette