Magnifik show på Magic Bar till minne av Johnny Lonn

Den 22 maj kommer Magic Bar kanske kännas lite extra magisk - på många sätt. Showkvällen hålls till minne av den folkkäre magikern Johnny Lonn. Och det är Magic Bars artistchef Leif Olberius (en gång i tiden elev till Johnny Lonn) som satt ihop en föreställning som han tror att Lonn hade velat se. Resultatet - The One and Lonnly, en förtrollande föreställning för alla, där fem stora artister briljerar med sina unika trick och trollerikunskaper.

Johnny Lonn medverkade i ett flertal tv-program under 80-talet, men nästan mer känd var han internationellt. Han uppträdde på många storscener - exempelvis på Broadway i Amerika och i Monaco. Och kanske mest betydande har han varit för hela trollerikonsten i Sverige. Johnny Lonn påverkade och förändrade, och har varit en betydande förebild för dagens kända magiker.

Föreställningen The One And Lonnly kommer att gästas av Håkan Berg, Tom Stone, Johan Ståhl och Jonas Södergren. Det väntas humor, magi och en stor dos skicklighet. Till showen går det också att beställa en specialkomponerad kvällsmeny för 475 kr. Pris för showen kostar 200 kr och går oavkortat till Hjärnfonden.

Plats: Magic Bar

Datum och tid: 22 maj kl 18.30

Pris: 200 kr (går oavkortat till Hjärnfonden)

Biljetter: Här