Mahalos restaurang på Södermalm. Nu utökar de och öppnar på Kungsholmen. Mahalos restaurang på Södermalm. Nu utökar de och öppnar på Kungsholmen.

Mahalo etablerar sig på Kungsholmen

Det veganska hälsokonceptet Mahalo har sedan tidigare två restauranger, en på Södermalm och en i Vasastan. Nu öppnar de en tredje, på Kungsholmen.

Mahalo går från två till tre restauranger och etablerar sig för första gången på Kungsholmen. Adressen är Hantverkargatan 34, där de planerar att öppna i april. 

– Konceptet blir detsamma men så klart strävar vi alltid efter att bli bättre, så det finns en del uppgraderingar både i meny och konceptuellt, säger Cornelia Nilsson, en av de tre ägarna bakom Mahalo, till Foodnet.

Om det blir några fler restauranger återstår att se, men ägartrion, som förutom Cornelia även består av Behrang Nabizadeh och Acki Kokotos, stänger inga dörrar.

– Just nu fokuserar vi på Kungsholmen, men i framtiden håller vi ögonen öppna för lokaler som känns rätt i Stockholm city men också i andra städer, säger Cornelia Nilsson till Foodnet.

Information
Visa på karta