Midsommarmat med Söderhallarna och Sveriges Mästerkock

Inspireras av en midsommarmeny signerad Adam Thulin, vinnare av Sveriges Mästerkock 2022. Tillsammans med kocken Nisse Molinder, grundare av Melanders, sänder han live från Söderhallarna i Saluhall Live.

Under Saluhall Live, Söderhallarnas digitala storsatsning, får vi följa Adam Thulin när han delar med sig av sina bästa tips inför den stundande högtiden. Under programmet kommer Adam att bjuda på tre goda tips som sätter guldkant på midsommarbordet.

Hela programmet kommer att kretsa kring midsommarafton och härliga recept som man kan addera till årets midsommarbord. Södersillen, där Adam tolkar Södermalm i form av en sill, är en av rätterna som Adam tagit fram, såväl som en midsommarlax samt ett smörrebröd med auberginesill. Södersillen kommer även att finnas tillgänglig på Melanders Fisk i Söderhallarna från och med en vecka innan midsommarhelgen.

Södersillen. Pressbild.

Adam, som tagit fram alla recept själv, kommer även att gästas av ingen mindre än Nisse Molinder i programmet, och tillsammans ska de ledsaga tittarna i hur det perfekt balanserade midsommarbordet ser ut, med ett extra fokus på vad havet har att erbjuda.

Saluhall Live med Adam Thulin och Nisse Molinder sänds onsdagen den 15 juni klockan 18 här.