Pressbild Pressbild

Mr Cake öppnar i MOOD

I början av 2024 slår populära Mr Cake upp portarna för sitt nya café i MOOD-kvarteret i centrala Stockholm. Filialen kommer gå i linje med storasystern på Rådmansgatan, men också ha ett större fokus på catering och samarbete med företag.

Sedan 2017 har Mr Cake varit ett omtyckt tillhåll för både lokala och långväga fikafantaster. Bakom caféet står kändiskonditorn Roy Fares, som tidigare utsetts till prestigefyllda Årets Konditor. Här kombinerar man svensk fikakultur med Amerikas grandiosa bakelser. Resultatet blir fotovänliga cheesecakes, donuts, bullar och annan fika, såväl som lunch och brunch i form av sallader, pannkakor och wraps.

Nu planerar man inför tillökning i det pulserande MOOD-kvarteret. Det nya caféet slår upp på Regeringsgatan 57, där både fika och mat kommer att bakas och lagas på plats. Med många företag och kontor som grannar kommer man erbjuda catering av fika såväl som frukost, brunch och lunch. 

– Vi har letat efter den perfekta platsen för vårt nya café ett tag nu och blev glada när denna lokal dök upp. Det är en härlig puls i Moodkvarteret och det är mycket som händer här, vi älskar utvecklingen som sker runtomkring och ser fram emot att bli en del av denna magiska citystadsdel, säger Roy Fares i ett pressmeddelande.

Information