Hyllade humorshowen "Nour El Refai – säger skämt i ca 75 minuter" återvänder till Stockholm. Foto: Pressbild/All Things Live Hyllade humorshowen "Nour El Refai – säger skämt i ca 75 minuter" återvänder till Stockholm. Foto: Pressbild/All Things Live

Nour El Refai återvänder till Stockholm med hyllad standup

Under hösten har humorstjärnan Nour El Refai underhållit runt om i Sverige med ”Nour El Refai – säger skämt i ca 75 minuter”, en föreställning som rosats av såväl kritiker som publik. Efter slutsålda shower i bland annat Stockholm har ytterligare en vårturné planerats in – även den med huvudstaden på spelschemat. Den 12 och 13 april uppträder Nour åter igen på Södra Teatern, för att därefter äntra scenen på Scalateatern den 10, 13 samt 14 maj. 

– Jag är så glad att få åka ut igen! Jag blev mamma, det största som hänt i hela världen, jag var mammaledig länge och sen kom pandemin och jag kunde inte köra standup på över två år! Men nu äntligen! Så mycket instängda skämt som äntligen ska få se ljuset. Kom!!, säger Nour El Refai i ett pressmeddelande.

För sina insatser som komiker har Nour vunnit ”Årets kvinnliga komiker” på Standupgalan, samt blivit nominerad vid Humorgalan till ”Årets komiker” och ”Årets föreställning” för humorshowen ”En komisk depression".

Information
Visa på karta
  • Period
  • 10 maj (fredag) Nästa tillfälle