Ny livescen tar plats på Lilla Hotellbaren

Från och med oktober tar nya livescenskonceptet "c/o Lilla Hotellbaren" plats på Lilla Hotellbaren. Tillsammans med Filip Adamo och HUS1 blåser Scandic Malmen nytt liv i livescenen runt Medis.

HUS1 har tidigare bland annat huserat i hotellbaren på Scandic Anglais och nu är det alltså dags för Lilla Hotellbaren på Scandic Malmen på Södermalm. Den välrenommerade band- och konsertbokaren Filip Adamo ser fram emot höstens spelningar.

- ”c/o Lilla Hotellbaren” är den livescen som Stockholm har saknat. Här finns en intim lokal - där artisterna kommer nära sin publik som ger känslan av att allt sker i ditt eget vardagsrum. Det är konserter utan filter, här och nu. ”c/o Lilla Hotellbaren” kommer att erbjuda riktigt bra livemusik, till ett schysst pris. Ibland är det inte svårare än så, säger han.

Lokalen rymmer en publik på 300 gäster och inför premiären har man byggt en ny, större scen. Scandic Malmen och Lilla Hotellbaren har under åren testat olika konsertupplägg och pop-up-aktiviteter och hotellets direktör, Jacob Dahlberg, är glad över det nya samarbetet.

- Ambitionen för c/o Lilla Hotellbaren är att detta koncept ska vara den svängiga självklara platsen för utgången mitt i veckan. I och med samarbetet med HUS1 och Filip Adamo höjer vi kvaliteten och får en mycket intressant höst att se fram emot, säger han.

Kommande spelningar
2/10 Ebbot & The Indigo Children
11/10 Saint
19/10 Andras Mattsson
27/10 Toni Holgersson
9/11 The Broadcast
10/11 Kitok
16/11 Trummor & Orgel m. vänner

Mer information: Lilla Hotellbaren