Ny second hand-butik på Södermalm

Nu har en New York-inspirerad second hand-butik slagit upp portarna på Timmermansgatan, Södermalm. Utbudet av vanlig second hand på Södermalm är ju redan gigantiskt och den södra stadsdelen kallas ibland för Stockholms second hand-mecka. Det är därför extra kul med en butik som Humana Second Hand som erbjuder New York vintage-känsla. På Humana kan du fynda alla årstiders trendplagg. Butiken har ett stort utbud av plagg och accessoarer till bra priser. Här hittar du alltifrån trendiga skor och väskor till skinnjackor och söta klänningar. Butiken är välplanerad och de charmanta plaggen är sorterade i material- och färgordning. Kläderna är välvalda för att passa in i trendkategorin.


- Vi jobbar väldigt mycket med att välja ut vilka kläder som ska säljas. De ska vara trendiga och rätt i tiden, berättar en trevlig tjej i personalen, som är positiv till nyöppningen av butiken.


I havet av färger och härliga attribut är det svårt att slita sig. Vare sig du vill eller inte kommer du garanterat hitta något du måste ha, till ett grymt pris! Och ja, det är nästan som att befinna sig i en vintagebutik i hippa Williamsburg, New York.