Pressbild Pressbild

Ny streetfoodhall till Stockholm

På Klarabergsgatan mitt i city öppnar mathallen Stockholm City Food Hall den 20 januari. Under taket samlar man åtta restauranger som erbjuder mat från hela världen, en välkurerad dryckeslista och skön helgstämning med dj:s.

Den nya streetfoodhallen på Klarabergsgatan samlar åtta restauranger som erbjuder mat från flera av världens mest omtyckta kök, vilket har resulterat en lång meny med bland annat hamburgare, tacos, pizza och sushi att välja mellan.

Restaurangerna har handplockats utifrån kvalitet och drivs av enskilda aktörer, bland annat Coco Fresh Tea & Juice som öppnar sitt första ställe i Sverige. Andra restauranger i mathallen är Kimli Ramen & Bao med autentiska smaker från norra Kina, Mackverket som gör amerikanska mackor, Vår Pizza som serverar Brooklynpizzor, Bun Meat Bun med smashburgare och Yoi som skapar moderna tolkningar av asiatiska klassiker. I hallen finns även Zócalo som serverar tacos, burritos och bowls samt MGL Sushi.

Den 20 januari är det dags för invigning av den nästan 400 kvadratmeter stora mathallen. Här finns så många som 200 platser och en uteservering som är öppen under sommarhalvåret. Förutom mat kommer man också att ha ett brett dryckesutbud och bjuda in dj:s som sätter stämningen under helgerna.

– Med Sthlm City Food Hall vill vi skapa en mysig och modern restauranghall för alla som vistas i city oavsett om det är för jobb, shopping, AW eller kvällshäng. Därför satsar vi extra hårt på inredningen, stämningen och utbudet av mat och dryck, säger Einar Örn Einarsson står bakom Sthlm City Food Hall och tidigare har grundat restaurangkedjan Zócalo.

Information