Nyheter på F12

F12-gruppen har med sina åtta olika restauranger i Stockholm ett brett utbud och samtliga är enligt oss värda ett besök. Om det är lågkonjunktur eller ej som spelar in är svårt att säga när F12 nu kör med olika ”kampanjer” för att locka folk.

Tidigare skrev vi om deras kampanj "50% rabatt mån-ons". Nu är priserna åter i ursprungsnivå men det nya som gäller är att om du äter middag på någon av Fredsgatans krogar bjuder de på en kokbok.

För att få kokboken skriver du ut erbjudandet som du hittar här. Väl på plats väljer du mellan kokböckerna Eld, Smak eller Oas. Kul för dig som vill ha något extra, men oavsett kokbok eller ej kommer du bli nöjd!

Gäller fram till 1 maj på F12 (även Salongen), Smak på Restaurangen™, Kungsholmen, Grill, Le Rouge, Le Bar Rouge.

Smak på Restaurangen™ har man precis börjat servera sin vårmeny. Vad sägs om "Tryffel"- BBQ korv, kronärtskocka, pistagenöt eller "Tamarind"- Tagine anklår, granatäpple? Även på Kungsholmen har de skapat en ny meny. Vietnamesisk biffsallad, en murkelpizza med tryffeldressing, en skaldjurscocktail eller kanske sparris à la plancha med mojo rojo. Med rabarberkompott och Yoghurtsorbet. Klart intressant inför sommaren!

Visste ni att Melker Andersson och Danyel Couet bloggar? Här hittar du bloggen.