Gänget bakom Teatergrillen, Frippe och Chez Jolie bjuder in till torgfest mellan sina krogar. Foto: pressbild Gänget bakom Teatergrillen, Frippe och Chez Jolie bjuder in till torgfest mellan sina krogar. Foto: pressbild

Östermalmskrogar bjuder in till torgfest

Den 1 juni kickstartar Teatergrillen, Frippe och Chez Jolie sommaren med en torgfest, som inkluderar såväl mat och dryck som underhållning och aktiviteter.

I korsningen Ingmar Bergmans gata/Nybrogatan huserar de tre krogarna i varsitt hörn, där de nu tar vara på grannsämjan och bjuder in till torgfest. Under en hel dag blir det mat och dryck från de tre krogarna och musik från både dj och livebandet The Beeters. I matväg serveras rotisserie, ostron, grillat, pata negra skuren direkt från benet och paella tillagad över öppen eld. Upplevelsen kompletteras med negronifontän, glass- och popcornvagn och en tombola där det lottas ut priser.

– Jag är så glad i våra grannar, Chez Jolie och Frippe. Tillsammans med Teatergrillen skapar vi en gyllene triangel – det vill vi fira! Jag kan inte tänka mig ett bättre sätt än en generös och rolig torgfest fylld med musik, god mat, kall dryck och härliga människor – en dag utomhus på ett levande torg i en underbar stad. Alla är välkomna, kom!, säger Björn Wahlund, restaurangchef på Teatergrillen.

Torgfesten är öppen för alla och äger rum den 1 juni klockan 13–20 i korsningen Ingmar Bergmans gata/Nybrogatan.

Information
Visa på karta
  • Datum
    1 juni