Peacock tillbaka

Efter en tids sommaruppehåll öppnade Peacock Dinner Club på nytt i förrgår, onsdagen den 20 augusti. Den skimrande kvarterskrogen som funnits på Tegnérgatan 37 sedan oktober förra året fortsätter att leverera landets kanske bästa asiatiska mat i stans fräckaste källarlokal.

Placerat i en av stans trevligare korsningar tillsammans med heta Grill, personliga Inferno och smakfulla Rolfs Kök kompletterar Peacock Dinner Club området med sin asiatiska fine dining och sin stora cocktailbar.

Med lysande recensioner under våren i bl.a. Svenska Dagbladet och full av själförtroende kommer Peacock fortsätta att servera sina vackra Dim Sum anrättningar som Softshell Crab Tempura och Gyoza Dumpling.

Peacock Dinner Club bygger konceptet på att mixa ett starkt kök och en levande bar med en tydlig musikprofil. Den kokande, levande cocktailbaren i guld med bar-djs på sena kvällar får stället att leva alla öppna timmar.

Öppettider
Augusti-september
Onsdag-lördag 18-01
Fredagar 17-01

Peacocks ”After Work Comes Pleasure” startar på nytt fredagen den 5:e september kl 17.00 full av fantastiska gäster, ångade dumplings och välskakade cocktails.