Pocket Entertainment lanserar tillsammans med film om Rebecca Simonssons liv

Idag lanserasdes Pocket Entertainment, en ny playkanal med fokus på att roa tittarna under korta stunder; på bussen, i väntrummet eller på fikapausen. Kortfilmer i alla olika genrer, ofta serier. Varje avsnitt är runt 5-15 minuter. Alltid gratis, så klart. Bakom satsningen står, förutom grundaren Håkan Lindhé, bland annat Felix Herngren och Kristian Luuk.

- Vi tror att tajmingen är perfekt. Tekniken finns, infrastrukturen finns, till och med beteendet finns. Men än så länge finns det alltför lite att titta på när du har en stund över. Och där kommer Pocket Entertainment in, säger Håkan Lindhé, VD.

En av lanseringsfilmerna är Rebecca Stella. En realityserie Rebecca Simonssons liv och som porträtterar en ny typ av unga kvinnor som bygger sin karriär på att ständigt markndasföra sig själva.

Förutom att följa med på Rebeccas plåtningar av klädkollektioner, chic-galan och förfester gör de även en djupdykning i livet kring Stureplan med Simonsson som mittpunkt. Hon känner hela eliten, och nu får vi också lära känna dem på ytan. Vi får se hela det VIP-livet och även se det frågesättas - vad är det egentligen som spelar någon roll?

Ta en titt på pocketent.tv