Pop-up-butik med mode från Milan och Berlin på Marie Laveau

MoodForMode är ett innovativt modekoncept som bringar de senaste modetrenderna från Berlin och Milan till Stockholm via en exklusiv pop-up-butik som huserar på Marie Laveau. Från fredag den 7 december till söndag den 9 december presenteras utvalda kollektioner i den tillfälliga butiken.

Bakom konceptet står Francesca och Marte, två passionerade trendspanare som enkelt uttryck - lever för mode. MoodForMode har tidigare setts i Amerika, Storbritannien och Japan, där mottagningen var fin. Och nu är det Stockholms tur. Man lovar såväl nykläckta stilar och trendspaning som plagg från ännu oupptäckta designers och lovande stjärnskott inom mode-världen.

- Vi tror att det här är ett nytt och unikt sätt att presentera en nytänkande och klingande shoppingupplevelse. Och Stockholm får en chans att upptäcka nya modetalanger, säger Francesca Cortesi.

Några av de märken som du kommer att hitta i pop-up-butiken är bland andra Blame Fashion, Don´t shoot the messenger, Erfurt, Maurizio Miri, Schacky and Jones och Saint Noir. Under de tre mode-dagarna kommer du kunna köpa t-shirts som är producerade av MoodForMode i samarbete med den italienska illustratören Gioia Corazza och säljs endast under dessa dagar.

MoodForMode | Marie Laveau | 7 och 8 dec kl 12- 20, 9 december kl 12-16 | moodformode.se